UKRATKO...

Judo klub "Lotus" je osnovan u studenome 2018. godine od strane nekoliko entuzijasta. Od siječnja 2019. godine primljeni smo u članstvo u krovnu judo organizaciju u Rep. Hrvatskoj - Hrvatski judo savez. Cvijet LOTUS u imenu i logu kluba ima simboliku. Karakterizira ga izdržljivost, otpornost i put koji svaki čovjek mora proći kako bi dosegao svoj maksimum.

U nastavku upoznajte naše trenere.

TRENERI...

Kristina Hodulak,

glavni trener

Trenerica Kristina je cijeli svoj život posvetila judu. Redovnim treniranjem i odricanjem kao i velikom žrtvom te predanošću ovome sportu ostvarila je vrhunske sportske rezultate kao natjecateljica i stalna članica ženske hrv. judo reprezentacije. Nositeljica je majstorskog pojasa juda 2. dan.

Svoju karijeru započinje 1998. godine nastupajući za judo klub Judokan iz Požege i ostvaruje vrlo zapažene rezultate, a navodimo samo neke od njih:

- višestruka državna prvakinja (13 puta) u različitim dobnim kategorijama (1998. – 2007.)

- 5. mjesto na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Budimpešti (2004.)

- 7. mjesto na Europskom juniorskom prvenstvu u Sofiji (2004.)

- 7. mjesto na Europskom prvenstvu za mlađe seniore u Ljubljani (2004.).

 

2008. godine Kristina se seli u grad Zagreb gdje počinje nastupati za judo klub Lika i također ostvaruje vrlo zapažene rezultate, a navodimo samo najznačajnije:

- višestruka državna prvakinja (6 puta) u seniorskom uzrastu (2008. – 2013.)

- 5. mjesto na Mediteranskim igrama u Pescari (2009.)

- 1. mjesto na Europskom kupu u Sarajevu (2011.)

- 2. mjesto na Grand prix natjecanju u Bakuu (2012.)

- 3. mjesto na Europskom kupu u Orenburgu (2012.)

- 3. mjesto na Svjetskom kupu u Bukureštu (2012.)

- 5. mjesto na Svjetskom kupu u Istanbulu (2012.)

- 1. mjesto na Europskom kupu u Beogradu (2013.).

U svibnju 2014. godine prestaje s natjecateljskom karijerom, oprašta se od reprezentativnih nastupa i nastavlja svoju judo karijeru kao trener. Kristina je 2010. godine uspješno svladala program usavršavanja za trenera juda pri Hrvatskoj olimpijskoj akademiji u Zagrebu, a svoj kontinuirani razvoj i usavršavanje juda trenutno potvrđuje kao student pri Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, usmjerenje judo.

Njezina najdraža tehnika je uchi-mata.

Osobno možete upoznati trenericu Kristinu svaki radni dan na tatamiju u prostorijama kluba.

Marko Žugec,

trener

Trener Marko rođen je 1993. godine u Konjščini i cijeli život je posvetio sportu. Redovnim treniranjem i velikim odricanjem je ostvario mnogobrojne rezultate. Njegov sportski put se ne sastoji samo od juda, nego i 2 dodatna sport - karate i skijanje. Trenirajući karate od 2001. godine Marko je osvojio više od 100 odličja na domaćih i inozemnim natjecanjima, te je nositelj crnog pojasa 1. dan.

Marko je student Kineziološkog fakulteta, a ljubav prema judu se rodila 2011. godine nakon upisa na fakultet. Prve judo korake započinje u AJK Mladost iz Zagreba i vrlo brzo se razvija te napreduje u svojem judo znanju. Tijekom treniranja i aktivnog sudjelovanja na natjecanjima nastupa na studentskim prvenstvima RH i seniorskim državnim prvenstvima i ostvaruje pozitivne rezultate, od čega posebno izdvajamo 3. mjesto na Studentskom prvenstvu RH.

Marko je vrlo aktivna osoba posvećena radu s mladima. Kroz studij održava i vodi treninge i aktivnosti za mnogobrojne dječje uzraste u karateu, judu i skijanju. Osim toga, ponosno ističemo kako je Marko i aktivni član Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS).

PRAVILA KLUBA...

Adresa:

Ozaljski put 4

10000 Zagreb

Mob:

097 748 6442

Trenerica Kristina

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Judo klub "Lotus" osnovan je krajem 2018. godine s ciljem razvoja i promocije judo sporta.

© 2018 Judo klub Lotus / sva prava pridržana

JUDO KLUB LOTUS Pijavišće 17h, Zagreb, OIB: 70100894334