top of page

UKRATKO...

Judo klub "Lotus" je osnovan u studenome 2018. godine od strane nekoliko entuzijasta. Od siječnja 2019. godine primljeni smo u članstvo u krovnu judo organizaciju u Rep. Hrvatskoj - Hrvatski judo savez. Cvijet LOTUS u imenu i logu kluba ima simboliku. Karakterizira ga izdržljivost, otpornost i put koji svaki čovjek mora proći kako bi dosegao svoj maksimum.

U nastavku upoznajte naše trenere.

TRENERI...

IMG_6222.jpg

Trenerica Kristina je cijeli svoj život posvetila judu. Redovnim treniranjem i odricanjem kao i velikom žrtvom te predanošću ovome sportu ostvarila je vrhunske sportske rezultate kao natjecateljica i stalna članica ženske hrv. judo reprezentacije. Nositeljica je majstorskog pojasa juda 2. dan.

Svoju karijeru započinje 1998. godine nastupajući za judo klub Judokan iz Požege i ostvaruje vrlo zapažene rezultate.

 

Kristina Hodulak,

glavni trener

EOSR9454.JPG

Svoje prve korake na strunjači napravila je sa samo 6 godina u vrtiću koji je pohađala te je i danas još uvijek u judu. Matea je osvojila puno medalja i ostvarila je brojne uspjehe. Bila je stalna članica hrvatske judo reprezentacije od najmlađih uzrasta. Nositeljica je majstorskog pojasa u judu 2.DAN.

Matea Brletić,
trener

EOSR9642a.jpg

Trenerica Marija rođena je 1990. godine u Zagrebu. Svoju judo karijeru je započela  kao 10.-godišnja djevojčica. Upornim radom i velikim ambicijama kao stalna članica hrvatske judo reprezentacije  ostvarila je velike rezultate na domaćoj i inozemnoj sceni. Nositeljica je majstorskog pojasa 2. dan.

 

Trenericu Mariju požete pronaći  na strunjači ponedjeljkom,  srijedom i petkom u terminima 17:30h – 19:30h.

Marija Žgalin,

trener

7A5B2535.jpg

Marko Žugec,

trener

Marko je vrlo aktivna osoba posvećena radu s mladima. Kroz studij održava i vodi treninge i aktivnosti za mnogobrojne dječje uzraste u karateu, judu i skijanju. Osim toga, ponosno ističemo kako je Marko i aktivni član Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS).

PRAVILA KLUBA...

bottom of page