top of page
7A5B2535.jpg

Marko Žugec,

trener

Trener Marko rođen je 1993. godine u Konjščini i cijeli život je posvetio sportu. Redovnim treniranjem i velikim odricanjem je ostvario mnogobrojne rezultate. Njegov sportski put se ne sastoji samo od juda, nego i 2 dodatna sporta - karate i skijanje. Trenirajući karate od 2001. godine Marko je osvojio više od 100 odličja na domaćih i inozemnim natjecanjima, te je nositelj crnog pojasa 1. dan.

Marko je student Kineziološkog fakulteta, a ljubav prema judu se rodila 2011. godine nakon upisa na fakultet. Prve judo korake započinje u AJK Mladost iz Zagreba i vrlo brzo se razvija te napreduje u svojem judo znanju. Tijekom treniranja i aktivnog sudjelovanja na natjecanjima nastupa na studentskim prvenstvima RH i seniorskim državnim prvenstvima i ostvaruje pozitivne rezultate, od čega posebno izdvajamo 3. mjesto na Studentskom prvenstvu RH.

Marko je vrlo aktivna osoba posvećena radu s mladima. Kroz studij održava i vodi treninge i aktivnosti za mnogobrojne dječje uzraste u karateu, judu i skijanju. Osim toga, ponosno ističemo kako je Marko i aktivni član Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS).

bottom of page